- Autor: Cibule230112
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bulgur pšeničný (v suchém stavu) | 120 |
Rajčata | 250 |
Petržel - nať | 40 |
Citronová šťáva | 80 |
Olej olivový | 40 |
Energetická hodnota celkem: 3677 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 107,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 919 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 26.8, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
120 g bulguru 1 lžička soli 4 rajčata 40 g nati hladkolisté petrželky (váženo bez stonků) 20 g lístků čerstvé máty šťáva z 1/2 citronu 4-5 lžic olivového oleje
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.