- Autor: klokockovaeva
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Voda | 100 |
| Natur bujón hovězí - suchý stav | 10 |
| Hořčice plnotučná | 20 |
| Mouka pšeničná celozrnná průměr | 30 |
| Oleje (všechny druhy) | 10 |
| Cibule | 100 |
| Hovězí maso zadní průměr | 342 |
Energetická hodnota celkem: 3831 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 958 kJ
Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






