- Autor: Kateřina Horáková
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska (syrová) | 300 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Kukuřice sterilovaná zlatá Bonduelle | 50 |
Olej řepkový | 3 |
Dochucovadla:
sůl, drcený kmín
Energetická hodnota celkem: 2272 kJ
Bílkoviny (g): 76,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1136 kJ
Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.