- Autor: nenet1
- Doba přípravy (min.): 1
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže jasmínová uvařená (solená) | 200 |
Hovězí kližka (syrová) | 200 |
Cibule | 30 |
Česnek | 10 |
Rajský protlak | 60 |
Rajčata cherry | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Energetická hodnota celkem: 2956 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 103,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1478 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 51.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
maso naklepat osol,pepř sůl cibul,česnek,protlak rajčata podlít vodou dusit zahustit
Komentáře je možné psát až po přihlášení.