- Autor: hanka.ventrubova
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Medová hořčice | 15 |
Tvaroh polotučný průměr | 180 |
Sůl | 1 |
Tuňák v oleji (po odkapání) | 60 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Dochucovadla:
Pepř
Energetická hodnota celkem: 1682 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 280 kJ
Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 2.2, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.