- Autor: pejska
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vláknina ovesná | 20 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Vejce celé (syrové) | 3 |
Otruby ovesné | 80 |
Kypřící prášek do pečiva | 1 |
Dochucovadla:
sůl, kmín, libovolně semínka
Energetická hodnota celkem: 2404 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 267 kJ
Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 7.4, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Udělat těsto, vytvořit 9 hromádek a dát péci na 170 stupňů 12 minut nebo do zlatova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.