- Autor: janamalisova
- Uživatelský recept
- Porce: 40.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mléko kefírové 1,5 % tuku | 450 |
| Vejce celé (syrové) | 165 |
| Xylitol březový cukr | 45 |
| Mouka špaldová celozrnná | 125 |
| Mouka pšeničná hladká | 125 |
| Sůl | 5 |
Energetická hodnota celkem: 5839 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 215,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 146 kJ
Bílkoviny (g): 1.6, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 5.4, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






