- Autor: Vlad.S
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Želatina v prášku (v suchém stavu) | 20 |
Mrkev | 100 |
Hrášek mražený | 100 |
Treska (syrová) | 200 |
Energetická hodnota celkem: 1460 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 730 kJ
Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.