- Autor: Cibule230112
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ciabatta venkovská s provensálským kořením | 180 |
Uzené vepřové ocásky | 200 |
Vejce celé (syrové) | 330 |
Polníček | 150 |
Pažitka | 50 |
Cibule | 100 |
Olej běžný (průměr) | 12 |
Parmezán 32% | 12 |
Dochucovadla:
sůl, polévkové bylinky
Energetická hodnota celkem: 6139 kJ
Bílkoviny (g): 107,
Tuky (g): 69,
Sacharidy (g): 103,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 512 kJ
Bílkoviny (g): 8.9, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 8.6, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.