- Autor: hadis.j@seznam.cz
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí (syrová) | 377 |
Olej slunečnicový | 10 |
Paprika žlutá | 120 |
Paprika sterilovaná | 100 |
Energetická hodnota celkem: 2540 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1270 kJ
Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 4, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
resfovani
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.