- Autor: Marhanu
- Doba přípravy (min.): 3
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kančí kýta (syrová) | 1100 |
| Mrkev | 150 |
| Celer bulva | 150 |
| Cibule | 140 |
| Sádlo vepřové škvařené | 70 |
| Špek | 70 |
| Rajský protlak | 50 |
| Cukr třtinový hnědý | 5 |
Dochucovadla:
sůl, koření na divočinu
Energetická hodnota celkem: 10783 kJ
Bílkoviny (g): 251,
Tuky (g): 151,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 61,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1797 kJ
Bílkoviny (g): 41.8, Tuky (g): 25.2, Sacharidy (g): 8.2, SAFA (g): 10.2, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






