TOPlist
Sledujte nás:

pečená kýta z divočaka na zelenině

Zpět
  • Autor: Marhanu
  • Doba přípravy (min.): 3
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, koření na divočinu

Energetická hodnota celkem: 10783 kJ

Bílkoviny (g): 251, Tuky (g): 151, Sacharidy (g): 49, SAFA (g): 61, Cukry (g): 31, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1797 kJ

Bílkoviny (g): 41.8, Tuky (g): 25.2, Sacharidy (g): 8.2, SAFA (g): 10.2, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři