TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dušená mrkev

Zpět
  • Autor: heda
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev375
Cibule100
Krůtí prsa bez kůže (syrová)225
Mouka jáhlová10

Dochucovadla:

kadeřavá petržel

Energetická hodnota celkem: 1862 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 1, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 931 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 22.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

na oleji zpěnit cibulku a přidat na kousky nakradené krůtí maso. Lehce podusit a přidat nakrájenou mrkev. Dusit podlité do změknutí. přidat jáhlovou mouku na zahuštění a nakonec vmíchat nakrájenou petrželku.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři