- Autor: heda
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 375 |
Cibule | 100 |
Krůtí prsa bez kůže (syrová) | 225 |
Mouka jáhlová | 10 |
Dochucovadla:
kadeřavá petržel
Energetická hodnota celkem: 1862 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 931 kJ
Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 22.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
na oleji zpěnit cibulku a přidat na kousky nakradené krůtí maso. Lehce podusit a přidat nakrájenou mrkev. Dusit podlité do změknutí. přidat jáhlovou mouku na zahuštění a nakonec vmíchat nakrájenou petrželku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.