- Autor: Cibule230112
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Rajčata cherry | 130 |
Cibulka jarní | 50 |
Majonéza light (Hellmann´s) | 15 |
Dochucovadla:
majonéza
Energetická hodnota celkem: 727 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vejce na tvrdo, studené, jarní cibulka a rajčata nakrájet na malé kousky, osolit, opepřit, přidat majolku, zamíchat, nechat aspoň půlhodiny rozležet.Totéž lze s ředkvičkami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.