- Autor: Levova
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 6.00
hovězí guláš
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 5 |
Cibule | 100 |
Hovězí maso přední průměr | 800 |
Voda | 250 |
Dochucovadla:
sůl, špek, pepř, česnek, guláš.koření, tm.jíška
Energetická hodnota celkem: 8068 kJ
Bílkoviny (g): 138,
Tuky (g): 149,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 67,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1345 kJ
Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 24.8, Sacharidy (g): 1.7, SAFA (g): 11.2, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Kližku nakrájíme na kostky, osmažíme na cibulce a uzeném špeku, okořeníme pepřem, česnekem, gulášovým kořením, zahustíme tmavou jíškou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.