- Autor: Petinkaa
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
kuřecí prsa olej cibule porek rýže zelí bílé bílá paprika červená paprika
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Rýže jasmínová syrová | 50 |
| Kuřecí prsa | 150 |
| Oleje (všechny druhy) | 12 |
| Cibule | 30 |
| Zelí bílé hlávkové | 50 |
| Pór | 30 |
| Paprika bílá | 70 |
| Paprika červená | 70 |
| Petržel - nať | 8 |
Dochucovadla:
koření adžika
Energetická hodnota celkem: 2142 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na oleji osmahnem cibulku a maso,poté přidáme zelí,porek,petrželovou nať, papriky, posypeme kořením a dusíme pod pokličkou,podle potřeby jen lehce podlejeme.Podáváme s rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






