- Autor: el-nino
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny vařené - průměr | 600 |
Hovězí maso zadní průměr | 660 |
Cibule | 100 |
Celer - bulva | 20 |
Mrkev | 500 |
Petržel - kořen | 120 |
Oleje (všechny druhy) | 50 |
Bujón suchý stav | 5 |
Energetická hodnota celkem: 12015 kJ
Bílkoviny (g): 165,
Tuky (g): 137,
Sacharidy (g): 244,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 54,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2003 kJ
Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 22.8, Sacharidy (g): 40.7, SAFA (g): 7.2, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 5.2, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
plátky osolíme,opepříme, naklepeme a osmahnem z obou stran na olivovém oleji. Osmahlé maso vyndáme a dáme bokem do tepla. do výpeku přidáme cibulku, po 3 min, omytou na kolečka nakrájenou zeleninu. po té zalijeme nelíp vývarem. Přidáme bobkový list, tak 3 ks, pár kuliček nového koření. A dusíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.