TOPlist
Sledujte nás:

hovězí plátky na zelenině

Zpět
  • Autor: el-nino
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Porce: 6.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 12015 kJ

Bílkoviny (g): 165, Tuky (g): 137, Sacharidy (g): 244, SAFA (g): 43, Cukry (g): 54, Vláknina (g): 31, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 2003 kJ

Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 22.8, Sacharidy (g): 40.7, SAFA (g): 7.2, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 5.2, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

plátky osolíme,opepříme, naklepeme a osmahnem z obou stran na olivovém oleji. Osmahlé maso vyndáme a dáme bokem do tepla. do výpeku přidáme cibulku, po 3 min, omytou na kolečka nakrájenou zeleninu. po té zalijeme nelíp vývarem. Přidáme bobkový list, tak 3 ks, pár kuliček nového koření. A dusíme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři