- Autor: barban
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 1000 |
Jogurt bílý selský (Hollandia) | 250 |
Smetana zakysaná light průměr | 300 |
Eidam 20 % průměr | 100 |
Vejce celá průměr | 150 |
Koření průměr | 5 |
Energetická hodnota celkem: 4999 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 67,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 833 kJ
Bílkoviny (g): 12.5, Tuky (g): 11.2, Sacharidy (g): 11.7, SAFA (g): 6.7, Cukry (g): 8.7, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
rajčata spaříme, oloupeme, přidáme nakrájené vejce, nastrouhaný sýr, přidáme zakysanou smetanu, jogurt, okořeníme sůl, pepř, vegeta, necháme uležet
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.