- Autor: Kaira
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Víno červené | 150 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Rajský protlak | 115 |
Cibule | 100 |
Petržel - kořen | 80 |
Celer - bulva | 70 |
Mrkev | 100 |
Hovězí maso zadní průměr | 480 |
Energetická hodnota celkem: 6432 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 90,
Sacharidy (g): 87,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1608 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 21.8, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.