- Autor: josephus
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 480 |
Celer - bulva | 70 |
Mrkev | 100 |
Petržel - kořen | 80 |
Cibule | 120 |
Rajský protlak | 115 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 6022 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 90,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1506 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.