TOPlist


rybí závitky

  • Uživatelský recept
  • Autor: maca.m
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Eidam 20 % průměr20
Mouka pšeničná hladká20
Mléko plnotučné průměr150
Máslo30
Špenátové listy mražené (Bonduelle)250
Treska filé300

Energetická hodnota celkem: 2967 kJ

Bílkoviny (g): 71, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 31 SAFA (g): 17 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 989 kJ

Bílkoviny (g): 23.7, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 10.3 SAFA (g): 5.7 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 0.7 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, česnek, muškátový květ

Postup přípravy

špeáít orestujeme, okořeníme a vložíme na filety, které zabalíme a pečeme v troubě, na másle rozpustíme sýr a zalejeme mlékem s moukou, okořeníme a povaříme

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma