- Autor: ivahu
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
300 g vařeného květáku 60 g moravského uzeného masa, 30 g cibule, 6 g oleje, 1 vejce
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Moravské uzené | 60 |
Květák | 300 |
Oleje (všechny druhy) | 6 |
Cibule | 30 |
Vejce celá průměr | 55 |
Dochucovadla:
sů.l, muškátový květ
Energetická hodnota celkem: 1596 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Uvařit květák Na oleji zpěnit cibulku, přidat nadrobno pokrájené maso a směs smíchat s růžičkami vařeného květáku. Vložit do zapékací misky a zalít rozšlehaným vejcem. Zapéci asi 25 min, na talíři posypat nakrájenou pažitkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.