TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapečený květák

Zpět
  • Autor: ivahu
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

300 g vařeného květáku 60 g moravského uzeného masa, 30 g cibule, 6 g oleje, 1 vejce

Ingredience

Dochucovadla:

sů.l, muškátový květ

Energetická hodnota celkem: 1596 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 8, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Uvařit květák Na oleji zpěnit cibulku, přidat nadrobno pokrájené maso a směs smíchat s růžičkami vařeného květáku. Vložit do zapékací misky a zalít rozšlehaným vejcem. Zapéci asi 25 min, na talíři posypat nakrájenou pažitkou.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři