- Autor: fonty
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Česnek | 20 |
| Kedlubna | 50 |
| Bio rajčatový protlak 100g sklenička | 100 |
| Rajčata loupaná Valfruta | 120 |
| Voda | 600 |
| Petržel - kořen | 50 |
| Mrkev | 50 |
| Paprika zelená | 50 |
| Celer - bulva | 50 |
| Cibule | 50 |
| Červená řepa | 200 |
| Sádlo vepřové škvařené | 40 |
Energetická hodnota celkem: 2898 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 725 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 4, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






