TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

lečo zeleninové pod maso

Zpět
  • Autor: veja47
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule200
Oleje (všechny druhy)40
Paprika bílá2000
Rajčata 1000

Energetická hodnota celkem: 4030 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 110, SAFA (g): 5, Cukry (g): 66, Vláknina (g): 62, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 504 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

200gcibule,2kgpaprik 1kgrajčat 40g oleje na oleji zpěníme cibuli,přidáme papriky pokrajené na plátky dosíme asi 15min poté přidáme rajčata pokrájena na plátky dusíme ještě 10min necham vychladnout dám do mikrotenových sáčků a zamrazim přidávám k masům

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři