- Autor: olinstob
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí svíčková průměr | 100 |
| Brambory vařené | 230 |
| Paprika červená | 100 |
| Paprika zelená | 100 |
| Oleje (všechny druhy) | 12 |
Energetická hodnota celkem: 1971 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Hovězí kýta (nebo svíčková) velmi libová se uvaří, možno přidat 2 lžičky hořčice. Brambory uvařit ve šlupce. Zelenina čerstvá nebo i dušená. Do zeleniny 2 lžičky panenského oleje.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






