- Autor: japistalka
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 1000 |
Sádlo vepřové škvařené | 15 |
Cibule | 40 |
Rajský protlak | 100 |
Energetická hodnota celkem: 10673 kJ
Bílkoviny (g): 173,
Tuky (g): 196,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 89,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1779 kJ
Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 32.7, Sacharidy (g): 4.3, SAFA (g): 14.8, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.