TOPlist
Sledujte nás:

Kotlety v pivní marinádě

Zpět
  • Autor: Chudas
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Dochucovadla:

Přísady na 4 porce: 2 cibule 200 ml piva Grafenwalder 3 lžíce hořčice Pagusa sůl mletý pepř z mlýnku Kania třtinový cukr 700 g vepřových kotlet

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Příprava: Cibuli oloupejte a krájejte najemno a smíchejte s pivem, hořčicí, solí a pepřem. Dochuťte trochou cukru. Kotlety omyjte, osušte a v připravené marinádě nechejte minimálně 2 hodiny marinovat. Marinované maso nechejte okapat a grilujte na rozpáleném grilu po obou stranách asi 15 minut. Potírejte zbylou marinádou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři