- Autor: Chudas
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 1.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Dochucovadla:
Přísady na 4 porce: 2 cibule 200 ml piva Grafenwalder 3 lžíce hořčice Pagusa sůl mletý pepř z mlýnku Kania třtinový cukr 700 g vepřových kotlet
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Příprava: Cibuli oloupejte a krájejte najemno a smíchejte s pivem, hořčicí, solí a pepřem. Dochuťte trochou cukru. Kotlety omyjte, osušte a v připravené marinádě nechejte minimálně 2 hodiny marinovat. Marinované maso nechejte okapat a grilujte na rozpáleném grilu po obou stranách asi 15 minut. Potírejte zbylou marinádou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.