- Autor: divjak
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tykev velkoplodá | 1500 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 250 |
Mouka pšeničná hladká | 25 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Cukr průměr | 15 |
Ocet | 20 |
Dochucovadla:
sul, koreni
Energetická hodnota celkem: 4976 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 180,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 107,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1244 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 26.8, Vláknina (g): 9.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.