- Autor: AveNikolas
- Doba přípravy (min.): 180
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 120 |
Těstoviny vařené - průměr | 100 |
Víno červené | 120 |
Mouka pšeničná polohrubá | 10 |
Cibulky nakládané sladkokyselé | 20 |
Česnek | 15 |
Celer řapíkatý | 25 |
Mrkev | 45 |
Cibule | 40 |
slanina | 40 |
Hovězí maso přední průměr | 220 |
Dochucovadla:
tymián, sůl, pepř, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 4173 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
viz: http://alenkyfood.blog.cz/1104/hovezi-na-vine-boeuf-bourguignon
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.