- Autor: prochazkk
- Doba přípravy (min.): 150
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Telecí hrudí | 450 |
Cibule | 100 |
Voda | 200 |
Fazolky | 200 |
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 60 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, saturejka
Energetická hodnota celkem: 5326 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 90,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 45,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1775 kJ
Bílkoviny (g): 29.7, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 8.7, SAFA (g): 15, Cukry (g): 5.7, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.