- Autor: Magda Zalesakova
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tofu natural | 171 |
Česnek | 14 |
Cuketa | 30 |
Mrkev | 40 |
Cibule | 66 |
Pohanka | 50 |
Voda | 300 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Paprika zelená | 315 |
Rajčatový ptotlak | 180 |
Dochucovadla:
sůl, skořice, tymián, bazalka, majoránka
Energetická hodnota celkem: 2654 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 531 kJ
Bílkoviny (g): 8.2, Tuky (g): 3.2, Sacharidy (g): 14.6, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Čerstvou zeleninu, bylinky a tofu dáme rozmixujeme na drobné kousíčky. Předvařenou osolenou pohanku rozmícháme do směsi a směsí plníme papriky. Pekáček vymažeme olejem, vložíme naplněné papriky, lehce podlijeme a dáme na 30minut péct na 200st. Pak přidáme rajčatový protlak, dosolíme, přidáme tymián, skořici, dolijeme cca 200ml vody a dopečeme dalších 20minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.