- Autor: Remar
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Mouka špaldová celozrnná | 300 | 
| Oleje (všechny druhy) | 50 | 
| Jablka | 600 | 
| Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 250 | 
| Jablečný koncentrát | 10 | 
| Bílek | 8 | 
Energetická hodnota celkem: 8430 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 78, 
                                                        Tuky (g): 56, 
                                                        Sacharidy (g): 294,
                                                        SAFA (g): 7,
                                                        Cukry (g): 87,
                                                        Vláknina (g): 11,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 703 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 24.5, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









