- Autor: modra.myska
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé kysané | 500 |
Sádlo vepřové škvařené | 5 |
Špek | 128 |
Cibule | 128 |
Brambory vařené | 250 |
Mouka pšeničná hladká | 32 |
Energetická hodnota celkem: 6330 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 118,
Sacharidy (g): 94,
SAFA (g): 53,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 791 kJ
Bílkoviny (g): 2.1, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 6.6, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.