TOPlist


Kuře na žampionech a červené řepě

  • Uživatelský recept
  • Autor: Elennka
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuře průměr200
Žampiony100
Červená řepa100
Voda100
šmakoun nudle140
Kapusta hlávková100

Energetická hodnota celkem: 1727 kJ

Bílkoviny (g): 59, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 23 SAFA (g): 4 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

sůl, pepř, popř. kari

Postup přípravy

porci kuřete opláchneme, necháme okapat, osolíme, opepříme (popř. okořeníme dle vlastní chuti), oloupané žampiony nakrájíme na plátky a spolu s červenou řepou dáme na kuřátko (které jsme dali na plech nebo zapékací mísu), podlejeme vodou a dáme péct. Já cca 50 min peču pod druhých plechem a zbytek bez horního plechu. Červenou řepu lze použit čerstvou (povařenou) nebo i sterilovanou, místo žampionu lze použít hlívu). Příloha- štíhlé nudle od šmakouna.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma