- Autor: Elennka
 - Doba přípravy (min.): 60
 - Uživatelský recept
 - Porce: 1.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kuře průměr | 200 | 
| Žampiony | 100 | 
| Červená řepa | 100 | 
| Voda | 100 | 
| šmakoun nudle | 140 | 
| Kapusta hlávková | 100 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, popř. kari
Energetická hodnota celkem: 1727 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 59, 
                                                        Tuky (g): 8, 
                                                        Sacharidy (g): 23,
                                                        SAFA (g): 4,
                                                        Cukry (g): 11,
                                                        Vláknina (g): 9,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Postup přípravy
porci kuřete opláchneme, necháme okapat, osolíme, opepříme (popř. okořeníme dle vlastní chuti), oloupané žampiony nakrájíme na plátky a spolu s červenou řepou dáme na kuřátko (které jsme dali na plech nebo zapékací mísu), podlejeme vodou a dáme péct. Já cca 50 min peču pod druhých plechem a zbytek bez horního plechu. Červenou řepu lze použit čerstvou (povařenou) nebo i sterilovanou, místo žampionu lze použít hlívu). Příloha- štíhlé nudle od šmakouna.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






