- Autor: prochazkk
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vepřové libové průměr | 600 | 
| Mrkev | 750 | 
| Cibule | 60 | 
| Máslo | 12 | 
| Cukr průměr | 10 | 
| Voda | 200 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, saturejka
Energetická hodnota celkem: 8067 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 117, 
                                                        Tuky (g): 117, 
                                                        Sacharidy (g): 91,
                                                        SAFA (g): 53,
                                                        Cukry (g): 58,
                                                        Vláknina (g): 23,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1345 kJ
Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 19.5, Sacharidy (g): 15.2, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 9.7, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
maso na kostky, cibuli na kostičky, mrkev na tenké plátky. na másle zpěnit cibuli, opéci maso, podlít vodou a dusit 50 min, až je maso skoro měkké. Přidat mrkev a dusit dalších cca 20 min, až změkne. Ochutit solí, pepřem, saturejkou a troškou cukru.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









