- Autor: berta123
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí roštěná průměr | 733 |
Cibule | 140 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Celer řapíkatý | 106 |
Hořčice plnotučná | 30 |
Máslo | 24 |
Mrkev | 137 |
Cukr průměr | 10 |
Vločky ovesné průměr | 45 |
Voda | 800 |
Víno bílé suché | 100 |
Energetická hodnota celkem: 7515 kJ
Bílkoviny (g): 108,
Tuky (g): 112,
Sacharidy (g): 87,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1503 kJ
Bílkoviny (g): 21.6, Tuky (g): 22.4, Sacharidy (g): 17.4, SAFA (g): 8, Cukry (g): 6.6, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.