- Autor: Kosinka
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Rajčatová štáva | 400 |
Mrkev | 300 |
Víno červené | 500 |
Cibule | 150 |
Sádlo vepřové škvařené | 70 |
Hovězí maso přední průměr | 1420 |
Dochucovadla:
rozmarýn, Würzl, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 19865 kJ
Bílkoviny (g): 254,
Tuky (g): 341,
Sacharidy (g): 166,
SAFA (g): 158,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1324 kJ
Bílkoviny (g): 16.9, Tuky (g): 22.7, Sacharidy (g): 11.1, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.