- Autor: berta123
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 870 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Cibule | 124 |
Celer - bulva | 320 |
Voda | 1500 |
Vločky ovesné průměr | 50 |
Energetická hodnota celkem: 11122 kJ
Bílkoviny (g): 163,
Tuky (g): 190,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 75,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1589 kJ
Bílkoviny (g): 23.3, Tuky (g): 27.1, Sacharidy (g): 10.6, SAFA (g): 10.7, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.