- Autor: folty79
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso přední průměr | 415 |
| Cibule | 200 |
| Celer řapíkatý | 50 |
| Mrkev | 100 |
| Česnek | 10 |
| Rajčata | 240 |
| Těstoviny průměr syrové | 120 |
Energetická hodnota celkem: 6614 kJ
Bílkoviny (g): 94,
Tuky (g): 77,
Sacharidy (g): 127,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1654 kJ
Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 31.8, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
1. Na pánvi s nepřilnavým povrchem zprudka osmažíme mleté hovězí maso. 2. Po jeho zhnědnutí přidáme cibuli, česnek, celerový stonek a mrkev, chvíli restujeme za stálého míchání. 3. Vmícháme drcená rajčata, rajčatový protlak, oregano a červené víno a chvíli společně podusíme. 4. Těstoviny uvaříme al-dente, necháme okapat a dáme do mísy. 5. Přidáme masovou omáčku, přidáme olivový olej a servírujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






