TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

zapečený lilek

Zpět
  • Autor: maczech
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Dochucovadla:

česnek, garam masala, sůl

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

lilek omyjeme, odkrojíme zelené, rozpůlíme podélně a vydlabeme. pak je potřeba osmahnout cibuli, přidat do ní vydlabanou hmotu z lilku nakrájenou nadrobno. vydlabaný lilek se zatím peče, potřený olejem a osolený. když je hmota lilku měkčí, okořeníme např. garam masalou a česnekem, přidáme dvě tři vejce. hmotu pak překlopíme do vydlabaných půlek lilku, před koncem je možno přidat sýr. peče se asi půl hodiny.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři