- Autor: ivapol
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 5 |
Ocet | 7 |
Cukr průměr | 7 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Salát ledový | 50 |
Rajčata | 80 |
Paprika zelená | 80 |
Cibule | 30 |
Zelí čínské | 200 |
Ředkvičky | 50 |
Česnek | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka
Energetická hodnota celkem: 871 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 436 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu nakrájet, promíchat. Přidat nakrájenou čerstvou bazalku, čerstvý mletý pepř a chilli papričky podle chuti. Zvlášť protřepat 1 lžičku soli, 2 lžičky cukru, rozetřený stroužek česneku s balzamikovým octem, olivovým olejem a lžící teplé vody. Zálivku promíchat se salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.