TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vegetable Pie

Zpět
  • Autor: BlankaC
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 5890 kJ

Bílkoviny (g): 62, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 207, SAFA (g): 18, Cukry (g): 49, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 982 kJ

Bílkoviny (g): 10.3, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 34.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 8.2, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

This recipe lends itself to creativity, as it can be prepared with almost any combination of vegetables. The biscuit crust is a low-fat version of a traditional pot-pie topping. Soy milk can replace the buttermilk to make it vegan (rice milk, in my case) however, the crust may end up a bit heavier. Recept prevzat z Vegetarian Times /skvely casopis o vareni bez masa pro anglicky mluvici/. Tady: http://www.vegetariantimes.com/recipe/vegetable-pot-pie/

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři