- Autor: BlankaC
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fromage Fraise Chevre | 40 |
Tofu natural | 50 |
Tofu natural La Vie Claire | 50 |
Rajčata | 80 |
Koření průměr | 10 |
Česnek | 20 |
Cibule | 40 |
Dýně Hokkaido | 100 |
Zelí červené hlávkové | 200 |
Zelí bílé hlávkové | 200 |
Máslo | 25 |
Sůl | 10 |
Sojade vegan yogurt | 150 |
Alnatura ryzove mleko | 150 |
Farine de Blé pour gâteaux | 200 |
Energetická hodnota celkem: 5890 kJ
Bílkoviny (g): 62,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 207,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 982 kJ
Bílkoviny (g): 10.3, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 34.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 8.2, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
This recipe lends itself to creativity, as it can be prepared with almost any combination of vegetables. The biscuit crust is a low-fat version of a traditional pot-pie topping. Soy milk can replace the buttermilk to make it vegan (rice milk, in my case) however, the crust may end up a bit heavier. Recept prevzat z Vegetarian Times /skvely casopis o vareni bez masa pro anglicky mluvici/. Tady: http://www.vegetariantimes.com/recipe/vegetable-pot-pie/
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.