- Autor: BlankaC
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cuketa | 400 |
Zelí bílé hlávkové | 60 |
Zelí červené hlávkové | 60 |
Rajčata | 70 |
Koření průměr | 10 |
Žampiony | 200 |
Jockey Cottage Cheese | 200 |
Fromage blanc | 100 |
Brambory rané | 150 |
Energetická hodnota celkem: 2344 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 586 kJ
Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Zeleninu a uvareny brambory nakrajime na kousky, libovolnych tvaru a zalijeme okorenenou smesi fromage blanc (podobny jogurtu) a cottage. Jako posledni pridame zampiony a rajcata (jsou rychleji hotove)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.