- Autor: lenkasnaselova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 4 |
Tofu natural | 100 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 400 |
Cibule | 30 |
Pór | 30 |
Mrkev | 50 |
Česnek | 15 |
Energetická hodnota celkem: 2549 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 76,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1275 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 1, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 13.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Fazole s konzervy slejeme.Na oleji osmažíme nadrobno pokrájenou mrkev,cibuli,pór,protlačený česnek a na kostky nakrájené tofu.Přidáme fazole,pepř,sůl,ocet a promícháme.Vložíme do zapékací mísky,zalijeme zeleninovým vývarem,pokapeme sojovou om a pečeme v troubě při mírné teplotě asi 40 min.,až je vše mškké a část tekutiny se odpaří.Podáváme s pečivem a kysaným zelím.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.