- Autor: Lulu.B
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné průměr | 75 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 60 |
Cukr průměr | 60 |
smetol | 10 |
Jablka | 100 |
Energetická hodnota celkem: 3498 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 132,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 83,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1749 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 66, SAFA (g): 5, Cukry (g): 41.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ovsené vločky uvaríme s mliekom. Maslo ľahko miešame, pridáme žĺtky a cukor. Vmiešame kašu z vločiek a sneh z bielok. Navrch poukladáme ovocie, alebo orechy alebo polejeme čokoládou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.