- Autor: Irena27
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sójové plátky | 30 |
Oleje (všechny druhy) | 7 |
Cibule | 40 |
Česnek | 5 |
Bohatý bujón kuřecí 1 ks | 65 |
Kečup | 20 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 150 |
Energetická hodnota celkem: 1507 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Sójové plátky zalijeme vodou, přidáme rozdrobený bujón, povaříme a necháme asi hodinu uležet. Na oleji osmahneme cibuli, okmínujeme ji a poprášíme mletou paprikou. Sójové plátky nakrájíme na nudličky, opečeme na cibulce, doplníme směsí sterilovaných fazolí, mírně osolíme, ochutíme lisovaným česnekem, kečupem, pokrájenou chilli papričkou, popřípadě podlijeme vývarem z bujónu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.