- Autor: KristynaG
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vejce celá průměr | 165 | 
| Mouka pšeničná hladká | 270 | 
| Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 250 | 
| Prášek do pečiva | 4 | 
| Cukr průměr | 150 | 
| Oleje (všechny druhy) | 50 | 
| Margot | 100 | 
Energetická hodnota celkem: 11791 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 65, 
                                                        Tuky (g): 97, 
                                                        Sacharidy (g): 411,
                                                        SAFA (g): 30,
                                                        Cukry (g): 202,
                                                        Vláknina (g): 22,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 737 kJ
Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 25.7, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 12.6, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









