- Autor: Daniela Horavova
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Oleje (všechny druhy) | 50 |
| Cibule | 250 |
| Hovězí maso zadní průměr | 740 |
| Houby čerstvé průměr | 600 |
| Mouka pšeničná hladká | 15 |
| Voda | 750 |
Dochucovadla:
kmín, pepř
Energetická hodnota celkem: 8916 kJ
Bílkoviny (g): 165,
Tuky (g): 139,
Sacharidy (g): 60,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 41,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1486 kJ
Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 23.2, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 7.7, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






