- Autor: CcLuln
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 200 |
Párky drůbeží | 144 |
Zelí bílé kysané | 295 |
Brambory vařené | 1000 |
Dochucovadla:
Pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 5182 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 170,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 864 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 28.3, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
Brambory uvaříme ve slupce. Necháme vychladnou, oloupeme je. Část brambor nakrájených na kolečka vložíme do zapékací mísy. Na to vložíme na kolečka nakrájené kuřecí párky, kysané zelí a zbytek brambor. Dáme zapéct do trouby na 250 stupňů. Po chvilce pečení zalijeme 12% smetanou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.