- Autor: ladislava posvova
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Dochucovadla:
provensálské koření, bobkový list, nové koření. sůl pepř na maso
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Hovězí maso zadní průměr 100 Oleje (všechny druhy) 7 Cibule 15 Česnek 5 Rajský protlak 30 Rajčata 100 Mouka pšeničná hladká 5 Rýže natural syrová 40 Energetická hodnota celkem: 1975 kJ Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 48
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.